Hoppa till sidans innehåll

Viktiga datum under våren

11 MAR 2022 21:05
Planerna för våren börjar ta form med målet att vi ska ha en termin med mycket skoj framför oss.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2022 21:05

Håll utkik på klubbens Facebook för mer information men redan nu finns det fyra datum att boka i kalendern:

  • Den 1 maj arrangerar vi en ny aktivitet, ”Mulle-Caprilli”, i samarbete med tidningen Min Häst. En kul aktivitet där man rider en bana med olika dressyrmoment och hinderövningar. Aktiviteten riktar sig till alla som vill vara med, vill man ha med en förälder eller annan på banan går det utmärkt. 
  • Den 15 maj har vi planerat en gemensam städdag för att göra fint i och runt stallet samt i hagarna.
  • Den 29 maj står klubben som värd för Rörbyhoppet, en lokal tävling i hoppning. Till Rörbyhoppet välkomnas även ekipage från andra ridklubbar. För att få starta en lokal tävling behöver ryttare (eller förälder) inneha ett ”Grönt kort”. Vi vill gärna bjuda in alla medlemmar att tävla, vara publik och/eller delta som funktionär. Att vara med under en lokal tävling är en bra möjlighet att få koll på hur en tävlingsdag går till om man själv är sugen att börja tävla i framtiden. Vi ser gärna att alla ekipage som kommer tävla för Lilla Rörby Ryttarklubb och Stall Lilla Rörby (galoppekipagen) under året, hjälper till att vara funktionärer den 29 maj (övriga medlemmar är mer än välkomna att hjälpa till också). Boka gärna in datumet redan nu!
  • Efter två års uppehåll är det äntligen dags för Nationaldagsgaloppen på Gärdet i Stockholm den 6 juni. Klubben kommer att vara med och arrangera en kul käpphästaktivitet samt ponnyridning på några av stallets shettisar. Dessutom hejar vi fram de shettisekipage som kvalat in för de A-ponnylopp som traditionsenligt rids i samband med Nationaldagsgaloppen.

Håll utskick för mer information på Facebook och hemsidan under terminens gång för att anmäla intresse till klubbens aktiviteter. Vi ser fram emot en kul vår tillsammans.

Vi ses i stallet!

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info