Hoppa till sidans innehåll

Varmt välkomna till en ny termin!

29 JAN 2021 23:04
Ponnyerna har njutit av härliga dagar i hagen, vintriga skogsturer, och ser nu fram emot att komma igång igen när ridskolan startar måndag 1 februari.
  • Uppdaterad: 29 JAN 2021 23:04

Pandemin präglar fortsatt vår vardag. LRRK följer Svenska Ridsportförbundets råd och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det är fortfarande viktigt att vi håller i och håller ut. Stanna hemma vid minsta symtom och om man haft symtom, stanna hemma och undvik kontakt med andra 2-4 dagar efter man känner sig symtomfri. På så sätt hjälps vi alla åt att hålla stallet fritt från smitta. Med hänsyn till nya pandemilagen har klubben gjort beräkningar på maxantal som får vistas på anläggningen. Vi uppmanar dock alla att begränsa besökare till ett minimum, ta inte med släkt och vänner och försök vara så få som möjligt inne i stallarna. Ridhusläktaren hålls fortfarande stängd under ordinarie verksamhet.

Söndagen den 7 februari håller klubben årsmöte. Detta sker digitalt och anmälan görs till This is a mailto link.

Vi ser fram emot många trevliga aktiviteter under våren, vi väljer dock att avvakta några veckor till för att säkerställa att vi begränsar risk för smittspridning. Vi håller tummarna för att tävlingssäsongen ska komma igång som planerat. Klubben har lag anmälda i Ponnyallsvenskan div III i såväl dressyr som hoppning och inväntar nu besked om tävlingarna kommer att genomföras. Svensk Ponnygalopp har inplanerade datum för galopptävlingar från april och framåt vilket vi ser fram emot.

Söndagen den 16 maj står klubben som värd för en lokal tävling i hoppning; Rörbyhoppet. Det betyder att även ekipage från andra ridklubbar välkomnas. För att få starta en lokal tävling behöver ryttare (eller förälder) inneha sk. Grönt kort. Så det här är en tävling för ryttare som redan tävlar i hoppning. Vi anordnade Rörbyhoppet för 2 år sedan och fick jättefin feedback på arrangemanget. Vi håller tummarna för att årets tävling ska kunna genomföras. Vi ser med fördel att alla ekipage som tävlar för Lilla Rörby Ryttarklubb och Stall Lilla Rörby (galoppekipagen) under året, hjälper till att vara funktionärer den 16 maj. Boka in datumet redan nu så återkommer vi med information under våren.

Håll utskick efter information under terminens gång så hoppas vi på aktiviteter i stallet för stora och små.  Håll avstånd till varandra och krama lite extra på alla härliga ponnyer. Det har varit ett annorlunda år men tänk vad fantastiskt att vi fortsatt alltid kan umgås med hästarna.

Vi ses i stallet!

/Styrelsen


E-post: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info