Hoppa till sidans innehåll

Vad händer inom klubben nu i Corona-tider?

24 APR 2020 22:17
Tänk vilken vår det blev. Vem hade kunnat föreställa sig det? Som ridklubb vill vi fortsätta att ge förutsättningarna för alla medlemmar att kunna utöva sin idrott men naturligtvis får viruset konsekvenser även hos oss.
  • Uppdaterad: 24 APR 2020 22:17

Vi är glada att ridskolan pågår som vanligt och vi vill rikta ett stort tack till att alla stannar hemma om man har sjukdomssymtom, att vi håller avstånd och att vi tvättar händerna i massor. På så sätt kan vi fortsätta att vara i stallet nästan som vanligt. Det är fantastiskt att kunna hålla fast vid det. Klubben bevakar naturligtvis hela tiden råd från Ridsportförbundet och Folkhälsomyndigheten i den fortsatta utvecklingen.

Rörbyhoppet den 24 maj är nu inställd. Detta i linje med det tävlingsstopp som Ridsportförbundet har utfärdat. Däremot vill klubben, under ordnade former, fortsätta vår satsning ”Stärka tävlingsryttaren” med hjälp av föreningsstöd från Idrottslyftet. Dessa aktiviteter har ambitionen att stödja klubbens utveckling av tävlingsryttare, nu såväl som i framtiden. Den 24 maj kommer vi att arrangera programridning och välkomnar våra dressyrintresserade medlemmar att rida program för en extern domare. Inför programridningen kommer även dressyrträning, med samma fokus att erbjudas. Mer info kommer på hemsidan. Under våren kommer klubben även erbjuda en hoppträning, främst för de ekipage som ska representera klubben i div 2 under hösten, men också för ryttare som planerar sitt första tävlingsår på externa tävlingar.

För att säkerställa att vi gör vad vi kan för att begränsa smittspridning kommer klubbaktiviteter för yngre barn, där flera föräldrar är med medföljare, samt städdagar att skjutas på framtiden. Vi hoppas kunna bjuda in alla till mycket skoj under hösten istället.

På årsmötet togs beslut om komplettering av vår hinderpark för 15 000 sek. Klubbens styrelse har tagit beslut att skjuta fram den investeringen. Dels för att Rörbyhoppet nu är inställt men också för att säkerställa att klubbens ekonomi fortsatt hålls stabil trots brist på intäkter från klubbaktiviteter nu under våren.

Ta hand om er! Krama ponnyerna, men håll avstånd till varandra! Vi ses i stallet!

LRRKs styrelsen

 

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info