Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering från LRRK

25 MAJ 2021 21:31
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2021 21:31

Härligt att våren nu är på väg! Från klubbens sida vill vi tacka alla som var med på städdagen i början på maj. Det är stor skillnad när man är många som hjälps åt. Nu på söndag är det dags för en kadrilj på ridbanan. Mer info finns i stallet. Vid fint väder hoppas vi även på att grilla tillsammans.

Just nu är det många som glädjer sig åt att tävlingssäsongen har kommit igång. Vi följer klubbens ekipage i bla hoppning, dressyr, och galopp. Det är även roligt att se hur fler ekipage provar fälttävlan i år. Heja LRRK!

Den 19 juni rids SM i Ponnygalopp på Strömsholm. Vi håller tummarna att många av stallets ponnyer kvalar in även i år.

Den 29 augusti är klubben representerad i div 2 i hoppning i Ponnyallsvenskan. Se info i facebook-inlägg om man är intresserad av att vara med i årets lag. Sista dag för intresseanmälan är 6 juni.

Innan höstterminen drar igång återkommer vi naturligtvis även med höstens klubbaktiviteter.

Ridskoleterminen pågår till 13 juni. Under juni månad är det ridläger i stallet, och därefter är det dags för ett härligt sommarlov för ponnyerna innan ridläger startar upp igen i augusti.

Även om smittspridningen i Stockholm har avtagit något ber vi fortsatt om allas hjälp att hålla avstånd, och att vi är väldigt noga med att inte komma till stallet om man känner minsta sjukdomssymtom.

Ni har väl inte missat vår nya fina vattenflaska? Den går att köpa i stallet för 80 kronor. Vattenflaskor kan man aldrig få för många av 😊

Vi ses i stallet!

Skribent: Styrelsen
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info