Hoppa till sidans innehåll

Snart dags för sommarbete!

15 JUN 2020 20:12
  • Skapad: 15 JUN 2020 20:12

Nu har det äntligen vänt från en kall vår till en fantastik skön sommar. På många sätt blev det här en termin vi aldrig kunnat föreställa oss. Vår lycka i vardagen har varit att vi har kunnat fortsätta att spendera tid med hästarna och mycket av hästarnas vardag har varit precis som vanligt. Det har inte blivit några tävlingar men många av klubbens tävlingsryttare har fortsatt träna i såväl hoppning, dressyr, galopp och fälttävlan. Nu börjar tävlingssäsongen sakta att ta fart, och det blir kul att följa er alla på tävlingsbanorna under hösten.

I shettis-stallet har flera nya fodervärdar tillkommit under året, det känns jätteskoj att hälsa nya medlemmar välkomna till klubben. Ponnyerna älskar dessutom att bli ompysslade och komma ut i skogen!

Vi ser fram en skoj höst tillsammans. Vi hoppas på att kunna genomföra KM i hoppning, ledklass för våra yngsta ryttare, samt den efterlängtade shettisagilityn. Även vår ungdomssektion planerar flera roliga aktiviteter. Allt är naturligtvis fortsatt beroende på huruvida smittspridningen klingar av. Tack till er alla för att ni fortsatt hjälper till att hålla avstånd, hålla er hemma vid sjukdom etc.

Nu går ridskoleponnyerna ridläger under två veckor. Därefter väntar ett härligt sommarlov ute på sommarbete. Ridskolan startar vecka 35 som vanligt.

Vi önskar alla medlemmar en riktigt skön sommar!

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info