Hoppa till sidans innehåll

Ryttarmeddelande - Programridning                Söndag den 24 maj 2020

20 MAJ 2020 07:30
Här finner ni viktig information och ekipagens preliminära starttider.
  • Uppdaterad: 20 MAJ 2020 07:30

Den här gången är ekipagen inte indelade efter ponnykategorier. Vi har grupperat efter program man önskar rida, att vissa hästar går 2 gånger, samt utifrån vissa föräldrars funktionärsposter. Vi har reducerat antal funktionärer och har inget café. Vi ber samtliga ekipage att endast ha med 1 medhjälpare i den mån det är möjligt och vill därmed undvika publiksamling.

Allt detta för att säkerställa att vi följer Folkhälsomyndighetens råd och Ridsportförbundets riktlinjer. Vi ber så klart alla att hålla avstånd, samt stanna hemma om man känner minsta sjukdomssymtom.

Sekretariatet öppnar kl 12.30 och startanmälan sker på plats senast 30 minuter före ekipagets starttid via swish. Det sker ingen gemensam samling innan dagens aktivitet, men självklart går det bra att höra av sig om man har frågor (This is a mailto link). Domare är Sara Rubin. Första start går kl 13.00. Notera att samtliga ekipage har fasta starttider och vi uppmanar er att hålla koll på dem. Framridning sker individuellt på grusvägarna. Om underlaget tillåter även annan framridningsplats, så kommer vi att återkomma vi om det under veckan.

Vi kommer inte att publicera några poäng/resultat. Ryttaren väljer själv om man vill hämta sitt protokoll. Det här är inte en dag vi jämför poäng med varandra utan syftet är att varje ekipage får individuellt återkoppling på sin programridning och värdefull feedback att ha med sig vidare i sin dressyrträning. Vi hoppas på en kul och utvecklande dag tillsammans!

Det är inget krav på tävlingskläder men vi uppmuntrar såklart alla som vill använda sina tävlingskläder, samt göra sina ponnyer extra fina den här dagen.

Dressyrprogram finns på https://www.ridsport.se/Grenar/Dressyr/dressyrprogramprotokoll/

 

STARTLISTA

 

Varmt välkomna!

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info