Hoppa till sidans innehåll

Ponnyallsvenskan 2020

14 MAR 2020 12:31
Nu är det dags för årets säsong av Ponnyallsvenskan.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2020 12:31

Under våren deltar klubben med 2 lag i div 3 i hoppning och 1 lag i div 3 dressyr. Läs mer om datum på nedan länk. Första omgången rids 5 april och då är det hoppning. Du som tävlar den 5 april på Sollentuna och skulle vilja representera LRRK i lagklassen; skicka gärna ett mail till info@lrrk och bekräfta så snart som möjligt så vi kan säkerställa att vi har fulla lag. Rider du ridskoleponny vill vi naturligtvis att du först har stämt av med Maud/Ulrika. Du ordnar själv med transport etc. Anmälan till den 5 april sker individuellt via tdb. Anmälan är öppen nu. Ekipage som önskar rida lagklass anmäler till förklass 7, dvs Lätt D, Två faser. Laget tas ut på tävlingsdagen. Div 3 rids i 2 omgångar (datum) och beroende på resultat en finalomgång. Samma ekipage behöver inte rida båda omgångarna. Ekipage som i höstas representerade klubben i div 2 får inte rida div 3.

Om underlaget tillåter ser vi fram emot att ordna hoppträningar under våren. Vi återkommer med datum/tid. Vi kommer också samla alla ekipage som anmält intresse för en genomgång under slutet av mars månad.

Länk till Ridsportsförbundet

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info