Hoppa till sidans innehåll

Planer för våren

30 MAR 2021 10:22
Nu när våren är på intåg längtar vi efter aktiviteter. Vi håller noga koll på råd/riktlinjer med hänsyn till så väl covid-19 som EHV-1, och hoppas att små aktiviteter utomhus ska vara möjliga i väl planerad form.
  • Skapad: 30 MAR 2021 10:22

Lördagen den 10 april genomför vi en mindre banhoppsträning. Denna aktivitet riktar sig främst till fodervärdar på ridskolans ponnyer samt privatryttare med hästar som står uppstallade på Stall Lilla Rörby. Vi gör denna begränsning med hänsyn till riktlinjer från Folkhälsomyndigheten och Ridsportförbundet. Vi önskar att ge möjlighet till övriga medlemmar/ridskoleelever men hoppas på allas förståelse att vi behöver göra de här begränsningarna en tid till. Syftet med dagen är att ge en möjlighet att träna banhoppning när tävlingsverksamheten nu är begränsad. Det här är ett tillfälle att bygga självförtroende hos ryttare och ponny, samt att fokusera på att utveckla sin ridning inom banhoppning snarare än att fokusera på höjd.

Den 2 maj planerar vi preliminärt för städdag. Även den dagen kommer att vara utomhus och vi är indelade i mindre grupper. 

Den 16 maj hoppas vi på att arrangera vår lokala hopptävling Rörbyhoppet. Vi håller tummarna att smittläget ska vara under kontroll och att det ska kännas tryggt att genomföra tävlingen. Vi avvaktar att ta ett beslut i nuläget men vår ambition är att genomföra tävlingen. Vi håller er alla uppdaterade.

Ni har väl inte missat att vi nu försöker ha ett självserverande ”mini-cafe” öppet när vädret tillåter. Cafelådan kommer som vanligast att stå utanför stora stallet, och man väljer vad man är sugen på och betalar via Swish.

Vi fortsätter hålla i; Håll avstånd, stanna hemma vid minsta symtom, och så hoppas vi på en frisk vår tillsammans!

Vi ses i stallet!

/Styrelsen

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info