Hoppa till sidans innehåll

Julen närmar sig

09 DEC 2019 12:39
  • Skapad: 09 DEC 2019 12:39

I helgen när vädret har lämnat mer att önska så har klubben arrangerat aktiviteter inomhus.

I lördags bjöds det in till föreläsning med Maria Blumenthal. 20 barn och vuxna deltog när fokus var mental träning. Föreläsningen är del i den satsning vi gör med hjälp av Idrottslyftet. Det var härliga diskussioner om hur man sätter mål, och hur man själv ska arbeta för att nå dit. Vi pratade om vikten av att ha rimliga förväntningar på sig själv och sin häst. Vi var eniga om att alla inte har samma mål; det beror självklart på häst, ryttare, erfarenhet, ålder, och många andra faktorer 😊 Man ska inte jämföra sig med andra utan utgå ifrån sig själv och sin häst. Vi berörde också hur vi vill uppfattas som klubb externt; hur man uppför sig mot medtävlande och funktionärer, och hur vi som klubb ska fortsätta utveckla den härliga anda vi har.

Tack Maria för bästa inspirationen. Nu är vi alla laddade att planera för nästa termin!

Under söndagen blev det jul i stallet. Boxarna pyntades med finaste pyntet och det serverades julfika till alla som var med. Det var en härlig eftermiddag när regnet öste ner utanför, och nu är det riktigt julmysigt i stallet. Tack till alla som var med och hjälpte till! Nu väntar vi bara på tomten.

 

Innan vi tar jullov arrangerar vi en sista mindre aktivitet söndag den 15/12. Det är för de ryttare som vill representera klubben externt på tävlingar tillsammans med ridskolans hästar under nästa år. Mer info på hemsidan inom kort.

Skribent: Torbjörn Jansson
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info