Hoppa till sidans innehåll

Information inför tävlingssäsongen 2020

10 DEC 2019 05:28
  • Uppdaterad: 10 DEC 2019 05:28

Intresserad av att tävla ridskolans ponnyer under 2020? Välkommen på informationsmöte 15 dec!

Om man ska representera klubben externt på dressyr- och hopptävlingar behöver man som 14 åring ha sk Grönt kort, och är man yngre så behöver målsman Grönt kort. Vi har som tradition att arrangera dessa utbildningar under jan/februari innan säsongen drar igång.

Innan utbildningen, vill vi redan nu bjuda in de ryttare som önskar fortsätta representera klubben externt på tävlingar, samt de ryttare (plus förälder) som gärna skulle vilja börja tävla. Prata gärna med din ridlärare innan.

Syftet med mötet är att ge en god bild av vad det ställs för krav när man ska tävla. Innan det är dags för tävlingar är det viktigt att häst och ryttare har tränat ihop sig som team. Vi går igenom vad som viktigt innan och under en tävlingsdag; så som licens, se till att transport är ordnat och att ekipaget har allt stöd som behövs under en tävlingsdag. Det är ett stort ansvar som kräver både tid och engagemang, men har man det så är det en jättekul satsning att göra.

Vi träffas nu på söndag den 15 december kl 14.30 i klubbrummet för att gå igenom vad det innebär att tävla externt. Vi hoppas detta möte ska vara vägledande på vilka krav som ställs, och det finns självklart möjlighet att ställa alla frågor man funderar på. Ulrika Hedman kommer att vara med för att guida oss i arbetet. Mötet är obligatoriskt för alla ridskoleryttare som funderar på att representera klubben under nästa år och därmed vill veta mer. För de ryttare som tävlat under flera år finns också möjlighet att tillsammans med Ulrika diskutera och skapa en målbild för tävlingar under 2020.

Självklart välkomnar vi även privatryttare på mötet då vi ofta är ett stort gäng som åker tillsammans så är alltid värdefullt att ha er med också.

Mötet tar ca 1 timme och vi bjuder på fika! Anmäl dig gärna på listan i stallet eller på This is a mailto link så vi vet vilka som kommer. Har du ingen möjlighet att delta, men är intresserad av att tävla ridskolans ponnyer externt så är det viktigt att du meddelar oss på This is a mailto link

Skribent: Torbjörn Jansson
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

Ländia Cocosbollar

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Torbjörn Jansson, Jarlavägen 7
18643 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info