Hoppa till sidans innehåll

Härlig start på terminen

03 SEP 2019 08:08
  • Uppdaterad: 03 SEP 2019 08:08

Varmt välkomna tillbaka till en ny termin tillsammans.

 

Terminen har nu kommit igång och ponnyerna är lika glada som alla ryttare att vara igång igen efter ett härligt sommarlov. Vid frågor om ridskolan, lektioner etc så kontaktar man Maud på This is a mailto link

 

Tävlingssäsongen har kommit igång på absolut bästa sätt där Stall Lilla Rörby tog hem Guld på Lag SM i ponnygalopp. Vi har också kunnat följa ett bejublat uppvisningslopp på Uddnäs gård där 5 ekipage representerade galoppen på Stockholm Polo Gold Cup med många inbjudna gäster. Bästa reklamen för både klubben och ponnygaloppen!  

I tillägg till galopp har LRRKs ryttare visat fina resultat på hopptävlingar under augusti. Den 1 september tog klubbens lag dessutom hem vinsten i första omgången på Ponnyallsvenskan div II i hoppning.

Heja LRRK och grattis till alla fina insatser ni gör ute på tävlingsbanorna runt om i Stockholm.

 

Under hösten anordnas även aktiviteter hemma, 8 september – KM i hoppning, samt 6 oktober – WE-tävling

Vi välkomnar alla klubbens medlemmar att vara med. Vi kommer också, som vi tidigare har informerat om, att ordna aktiviteter med hjälp av Idrottslyftet. Mer info finns i stallet samt på hemsida.

Skribent: Torbjörn Jansson
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

Ländia Cocosbollar

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Torbjörn Jansson, Jarlavägen 7
18643 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info