Hoppa till sidans innehåll

Glad sommar!

30 JUN 2022 13:40
  • Uppdaterad: 30 JUN 2022 13:40

Tack för en kul termin som vi haft tillsammans. Härligt att genomföra vardagen utan pandemi! Det har varit en händelserik vår då tävlingarna har kommit igång igen. Vi har både kunnat följa nya och gamla ekipage på tävlingsbanorna. Klubben har haft lag med i div III i både dressyr och hoppning med fina framgångar. Heja er alla! Så kul att följa utvecklingen hos alla ekipage. På galoppbanan hälsar vi även nya jockeys välkomna. Terminen avslutades sedvanligt med SM i ponnygalopp på Strömsholm där vi fick följa fantastiskt fina ritter och placeringar.

Vi vill tacka alla som hjälpte till, och som deltog, på så väl Rörbyhoppet som på Nationaldagsgaloppen. Visst är det en del jobb med sådana arrangemang, men det ger fantastiskt mycket tillbaka till oss som klubb. Vilken härlig teamkänsla att planera och genomföra sådan här dagar ihop.

Under våren har vi haft en gemensam städdag och vi har även testat att arrangera en ny aktivitet, Mullecaprilli, vilket visade sig vara uppskattad både hos stora som små. Även USEK (Ungdomssektionen) har erbjudit kul aktiviteter för de yngre medlemmarna. I samarbete med Agria bjöds USEK på fri entré till hopptävlingarna på Stockholms Stadion i början av juni, som tack för deras engagemang i klubben. Det blev en uppskattad aktivitet för dem som grupp.

Nu har ponnyerna ett härligt sommarlov. Maud har satt upp info i stallet om när man kan komma och mysa med sin fodervärdsponny under sommaren. Terminen drar igång vecka 35, men innan är det galoppläger.

Vi ser fram emot att återkomma med uppdatering om höstens aktiviteter innan terminsstart. Vi har redan nu planerat KM i hoppning som kommer att genomföras september/oktober, och vi hoppas också på att vi ska ha vår årliga Shettisagility. Har ni idéer på nya aktiviteter är ni alltid välkomna att höra av er så planerar vi tillsammans.

Glad sommar så ses vi i höst!

/Styrelsen i LRRK

Skribent: Styrelsen LRRK
E-post: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info