Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering efter sportlov

08 MAR 2021 11:46
Varmt välkomna tillbaka efter sportlovet! Hoppas att ni, liksom ponnyerna, haft möjlighet att njuta av välförtjänt ledighet. I början av veckan var det dessutom riktig vårvärme, underbart!
  • Uppdaterad: 08 MAR 2021 11:46

Nu drar verksamheten igång igen. Från klubbens sida vill vi passa på att påminna om att hålla avstånd till varandra och följa de riktlinjer som tidigare har kommunicerats. Covid-19 finns fortfarande i vårt samhälle och vi vill fortsätta hålla smittan borta från stallet. Tack för att vi tillsammans hjälps åt!

Som många av er vet har Ridsportsförbundet utfärdat ett nationellt tävlingsstopp i Sverige under mars. Detta för att Europa har drabbats av ett allvarligt utbrott av ekvint herpesvirus (EHV-1) som sprids mellan hästar. Beslutet är en försiktighetsåtgärd som är taget efter en stark rekommendation från Internationella Ridsportförbundet, FEI, och Svenska Ridsportförbundets förbundsveterinär. I dagsläget finns ingen utbredd smitta av EHV-1 i Sverige, men trots information om smittförebyggande åtgärder och isolering av hästar som kommer hem från resa i Europa finns en ökad risk för ett utbrott av EHV1-smitta även i Sverige.

Till er som vistas i andra stall är det med anledning av detta viktigt att ni inte använder samma stallkläder/utrustning mellan stallarna. Det gäller såklart alltid, men det är extra viktigt just nu för att förhindra smittspridning. Här finns mer information om hur vi skyddar hästarna på bästa sätt:

https://www.ridsport.se/Aktuellt/Slidernyheter/skyddahastenfransmitta

Ta hand om er och ponnyerna och låt oss hjälpas åt att hålla alla friska.

Vi ses i stallet!

/Styrelsen LRRK


Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info