Hoppa till sidans innehåll

Ryttarmeddelande KM 2020-10-11

09 OKT 2020 21:43
  • Uppdaterad: 09 OKT 2020 21:43

Ryttarmeddelande – KM Hoppning

Söndagen den 11 oktober 2020

Här finner ni viktig information och tidsschema för dagen.

Vi har reducerat antal funktionärer och har heller inget bemannat café. Det finns dock möjlighet att köpa enklare smörgåsar/fika/kaffe/dryck. Vi ber samtliga ekipage att endast ha med 1 medhjälpare, och vill därmed undvika publik. Detta är mycket viktigt för att vi ska kunna genomföra detta evenemang.  

Då vi har fått många anmälningar har vi gjort bedömningen att det är nödvändigt att dela upp dagen i två grupper. Vi ber er respektera tiderna och önskar att man den här dagen lämnar stallet efter avslutad ritt, eller kommer till stallet först till det senare passet. Stort tack på förhand för att ni hjälper oss med det.

Allt detta för att säkerställa att vi följer Folkhälsomyndighetens råd och Ridsportförbundets riktlinjer för hur en tävlingsdag ska arrangeras. Vi ber så klart alla att hålla avstånd (speciellt under genomgång och bangång), samt stanna hemma om man känner minsta sjukdomssymtom.

Startavgift ska erläggas via swish till klubben innan första start i respektive grupp. Vi kommer inte ha ett bemannat sekretariat men ni hittar all info vid bordet utanför stora stallet.Medlemsavgiften ska vara betald för att få delta i klubbens aktiviteter.

Tider:

Samling/bangång ledklass/låga hinder:   kl. 12.00       Första start:   kl. 12.40

Samling/bangång klass 2/klass 1:            kl. 13.45       Första start:   kl. 14.20

Vi återkommer om plats för framridning under genomgången.

Ingen prisutdelning till häst kommer att genomföras. I klass 2 & 3 delas rosetter ut vid utgång enligt propositionen. I klass 1 koras klubbmästare och övriga placerade tilldelas rosetter etc till fots.

Vi är glada att kunna erbjuda en plats till alla som anmält sig. Preliminära startlistor är publicerade. Då det varit många anmälningar startar nu flertalet av ryttarna som rider kategori B-D på ridskoleponnier endast en (1) klass. Vi ber er återkomma på This is a mailto link senast söndag kl 10.00 om ni önskar att byta klass. Vi vet att det är några som har begränsad tävlingserfarenhet och då kan det kännas tryggt att fokusera på en clear round istället för ett klubbmästerskap. För er går det självklart bra att byta klass.

Vad gäller A-ponnyryttare så är det flertal som har önskat samma ponny. Det gör att några av er är tilldelade andra ponnyer än önskemålet. Vi kan försäkra er om att alla ponnyer är precis lika bra när det gäller låga hinder och vi hoppas ni ser fram emot en skoj dag på hoppbanan.

Vi kommer att behöva hjälp av några funktionärer och återkommer till er det berör.

Det är inget krav på tävlingskläder men vi uppmuntrar såklart alla som vill använda sina tävlingskläder, samt göra sina ponnyer extra fina den här dagen.

Varmt välkomna! 

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info