Hoppa till sidans innehåll

Ponnyallsvenskan div 2 Hoppning

21 JUL 2020 22:25
  • Skapad: 21 JUL 2020 22:25

Det finns fortsatt restriktioner inom tävlingsverksamheten men vi är mycket glada att tävlingarna nu är i gång i mindre skala. Det är dags att planera för div 2 i hoppning. Som flera av er säkert har sett har anmälan öppnats till första omgången och tävlingen kommer att ridas något annorlunda än tidigare år. Vi har också bestämt att göra vår laguttagning något annorlunda än tidigare för att alla ska kunna planera sitt tävlande på bästa sätt. Vi kommer därför att ta ut laget på förhand.

Div 2 rids i LC bedömning A:1a, samt finalen i LC+. Vi välkomnar alla som vill att anmäla intresse att representera klubben, men ser med fördel att deltagande ekipage som utgångspunkt gärna har genomfört felfri grundomgång på motsvarande nivå som respektive omgång rids på. Maila till This is a mailto link  (el till Johanna på telefon 0708796955) så snart som möjligt, dock senast 5 augusti. Vi vill att ni uppger när önskar att representera klubben på någon av nedanstående datum. Det är en fördel om man avser att starta båda datumen, men inget krav. Vi har möjlighet att rida med olika ekipage i de olika omgångarna.

 30 augusti                     Rastaborg Ridklubb

19 september                Färingsö Rididrott

Ev eventuell final rids den 3 oktober. Lag för final tas ut efter båda omgångarna har genomförts.

Klubben kommer under sommaren att ta fram en lagpolicy och har haft förmånen att utbyta erfarenheter med andra klubbar för att lära hur de gör i laguttagningar. Syftet med en lagpolicy är att ge vägledning åt lagledare, ryttare och föräldrar för att göra lagtävlande för Lilla Rörby Ryttarklubb så roligt, lärande och framgångsrikt som möjligt. För oss är det också viktigt att behålla den härliga laganda som finns. Vi ser fram emot att fortsätta välkomna så många som möjligt, som är redo att tävla, att delta i div 3 i så väl dressyr som hoppning för att utveckla tävlingsryttare inom klubben. I div 2 eller högre kommer laguttagning att ta utgångspunkt i tidigare erfarenhet hos ryttare/ponny för att ge deltagande ekipage de bästa förutsättningarna.

Fortsatt trevlig sommar!

LRRKs Styrelse

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info