Hoppa till sidans innehåll

Ponnyallsvenskan 2021

14 SEP 2020 18:45
Snart dags för klubben att anmäla lag.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2020 18:45

De senaste åren har klubben med framgång medverkat i Ponnyallsvenskan inom både dressyr och hoppning. Det är en roligt tävlingsform som stärker lagandan i klubben. Det har nu blivit dags att anmäla lag till våren. Mer information finns att läsa på Stockholms Läns Ridsportförbunds hemsida. Klubben har inför 2021 för avsikt att anmäla ett lag i div 3 dressyr, och ett lag i div 3 hoppning. Lagdeltagare tas ut under våren men redan nu vill vi gärna se över intresset. Maila därför This is a mailto link senast den 30 sep om du/ditt barn är intresserad att vara med och representera klubben. Läs här om vår policy för lagtävlingar innan du anmäler.  

Utifrån era intresseanmälningar kan vi göra bedömning om vi planerat för rätt antal lag. Intresseanmälan är inte bindande i nuläget, men vi önskar att alla ekipage som anmäler intresse har för avsikt att rida samtliga omgångar om möjlighet ges (undantag görs för SM i ponnygalopp, galopptävlingarna på Gärdet och i Friends). Datum för omgångarna presenteras först efter årskiftet. Det rids 2 omgångar plus 1 en eventuell finalomgång.
  


/Styrelsen LRRK

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info