Hoppa till sidans innehåll

Kommande aktiviteter

05 MAJ 2020 21:09
Som vi tidigare har informerat om kommer klubben, under ordnade former, fortsätta vår satsning ”Stärka tävlingsryttaren” med hjälp av föreningsstöd från Idrottslyftet. Aktiviteterna har ambitionen att stödja klubbens utveckling av tävlingsryttare.
  • Skapad: 05 MAJ 2020 21:09

Söndagen den 24 maj kl 13.00 kommer vi att arrangera programridning i dressyr. Vi välkomnar våra dressyrintresserade medlemmar att rida program för Sara Rubin som är extern domare. Samtliga ekipage får protokoll med sig hem, men dagen rids endast som träning, dvs inga resultat kommer att publiceras. Inför programridningen kommer en dressyrträning att erbjudas torsdagen den 21 maj för de som önskar. Programträningen rids för Frida Hesslin. Det här är en träning där ryttaren har en uttalad vilja att lära sig mer om programridning. Träningen kostar 200 kr, varav klubben kommer att sponsra med 100 kronor för att stimulera utveckling av våra dressyrintresserade medlemmar. Vidare info och anmälan; se listor i Stora stallet, eller via mail till This is a mailto link. Anmälan ska ske senast den 17 maj.

Under maj månad kommer klubben även erbjuda en hoppträning, främst för de ekipage som ska representera klubben i div 2 under hösten, men också för ryttare som planerar att tävla externt. Träningen sker för Ulrika Hedman, och klubben kommer vid det här träningen att stå för halva kostnaden för de ekipage som har tävlingslicens för klubben. Mer info på facebook inför träningen.

För att dessa aktiviteter ska gå att genomföra på bästa sätt och för att säkerställa att vi gör vad vi kan för att begränsa smittspridning, önskar vi att vi begränsar antal medföljare på de här träningarna. Vi vet att familj och vänner gärna följer med och tittar, men vi vill be att alla gör sitt yttersta för att undvika det den här gången. Stort tack för er förståelse.

Den 6 juni planerar vi att genomföra en Pay & Jump för fodervärdar och de privatryttare som står på Stall Lilla Rörby. Vi kommer att erbjuda banhoppning från 30 cm och upp. Mer information kommer inom kort. Även här kommer en riskbedömning genomföras för att därefter säkerställa att vi kan genomföra aktiviteten enligt Folkhälsomyndigheten råd och Ridsportförbundets riktlinjer.

Vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda de här aktiviteterna och vill säga stort tack på förhand för att ni hjälper oss genom att följa de riktlinjer som tas fram inför varje aktivitet.

Skribent: Linda Fägerhall
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info