Hoppa till sidans innehåll

Stödmedlem


Varmt välkommen till Lilla Rörby Ryttarklubb som stödmedlem. Bidrag från stödmedlemmar gynnar fortsatt utveckling av klubbens verksamhet, aktiviteter, träning och tävling för klubbens medlemmar.

Stödmedlemskap är ett medlemskap för de som varken är aktiva i klubbens verksamhet eller deltar i ridverksamheten på Stall Lilla Rörby. De som deltar i ridverksamheten ska lösa ordinarie medlemskap. Stödmedlemmar kan inte söka tävlingslicens för klubben eller delta aktivt i klubbens aktiviteter. Stödmedlem är inte medlem i ridsportförbundet och är därför inte heller försäkrad.

Att bli stödmedlem kostar 200 kr/år och betalas via Swish till 123 039 08 07 eller till plusgiro 100 55 21 -8. Ange namn samt mailadress.

Tack för att du vill stödja LRRK! 

Uppdaterad: 09 FEB 2021 21:34 Skribent: Linda Fägerhall
E-post: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Lilla Rörby Ryttarklubb. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

 

 

 

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Stall Lilla Rörby, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info