Hoppa till sidans innehåll

Vårterminens aktiviteter

20 MAR 2018 13:18
  • Uppdaterad: 23 APR 2018 08:23

Nu är terminen i gång och lika mycket som vi i vintras längtade efter snön, längtar vi nu efter upptinade ridbanor och mjuka skogsvägar. Under våren har vi mycket skoj planerat.

Vi kommer att ha en Klubbhoppning den 6 maj.  Det här är en hopptävling för alla medlemmar. Det kommer ordnas allt från ”led-klass” till lite högre höjder. 

Den 13 maj går den årliga Shettisagilityn av stapeln. Det brukar bli en bejublad familjeaktivitet där barn så väl som vuxna kan vara med.

Inbjudan till båda tävlingarna kommer på hemsidan och på anslagstavlan i stora stallet. För att dessa aktiviteter ska fungera smidigt önskar vi att föräldrar deltar som funktionärer i de tävlingar där ens barn är med.

En gemensam Sommarfest för alla medlemmar är också under planering. Vi återkommer med datum inom kort.

I år har klubben 2 lag anmälda till Div III i hoppning i Ponnyallsvenskan. Inför detta anordnar klubben träningar med Maria Blumenthal den 27 april och 4 maj. Träningarna är främst för de ekipage som ska delta i vårens allsvenska, men i mån av plats även för dig som bara vill träna för Maria. Kolla med Maud att detta är OK innan du intresseanmäler dig på This is a mailto link.

USEK (ungdomssektionen) har också aktiviteter planerade. De startade redan för några veckor sedan med ett uppskattat Pyjamasparty. Håll utskick efter nya inbjudningar under våren. 

Den 11 maj står klubben som värd för en lokal tävling i dressyr. För att detta ska kunna ordnas på bästa sätt ser vi med fördel att alla ekipage som tävlar för Lilla Rörby Ryttarklubb och Stall Lilla Rörby (galoppekipagen) under året,  hjälper till att vara funktionärer denna dag. För de föräldrar till de yngre barnen gäller deltagande för föräldern (i sällskap av barnet). Men även du som inte ha barn som tävlar ännu men vill hjälpa till är självklart välkommen att göra det. Lista på din funktionärspost hittar du på hemsidan i under april. Vi förutsätter att du finns på plats på tävlingsdagen om du inte meddelat något annat.

Vi ser fram emot att följa alla ekipage som under våren representerar klubben ute på tävlingsbanorna. Vi har en fin representation inom såväl dressyr, hoppning, fälttävlan, som på galoppbanorna.  Blir en skoj termin!

Vi ses i stallet.

Skribent: Katarina Masuhr
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Täby Galopps PK. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

Ländia Cocosbollar

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Torbjörn Jansson, Jarlavägen 7
18643 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info