Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till ett nytt år med LRRK

06 MAR 2019 21:10
Läs om allt spännande som händer i vår
  • Skapad: 06 MAR 2019 21:10

Nu är terminen i full gång! Varierande väder gör att vi pendlar mellan vårlika dagar på mjuka ridbanor, till att snabbt vara tillbaka och pulsa i snön. Men så snart våren anländer på riktigt har vi massa skoj planerat!

Vi kommer att ha en Klubbtävling i dressyr onsdagen den 1 maj.  Det här kommer bli en tävling för dig som tävlat i dressyr tidigare, men också för dig som för första gången vill prova på att rida program för en domare.

Söndagen den 26 maj ser vi fram emot den årliga Shettisagilityn. Det brukar bli en bejublad familjeaktivitet där barn så väl som vuxna kan vara med.

Inbjudan till båda tävlingarna kommer på hemsidan och på anslagstavlan i stallet. För att dessa aktiviteter ska fungera smidigt önskar vi att föräldrar deltar som funktionärer i de tävlingar där ens barn är med.

Fredagen den 31 maj står klubben som värd för en lokal tävling i hoppning. Det betyder att även ekipage från andra ridklubbar välkomnas, och för att få starta en lokal tävling behöver ryttare (eller förälder) inneha sk. Grönt kort. Så det här är en tävling för ryttare som redan tävlar i hoppning, men vi vill gärna bjuda in alla medlemmar att komma och titta eller delta som funktionär. Att vara med under en lokal tävling är också en bra chans att få lite närmare insikt i hur en tävlingsdag går till om man själv är sugen att börja tävla i framtiden. Inför den här tävlingen kommer vi ordna ett funktionärsmöte (mer info under april) för att genomförandet ska bli så bra som möjligt. Vi ser med fördel att alla ekipage som tävlar för Lilla Rörby Ryttarklubb och Stall Lilla Rörby (galoppekipagen) under året, hjälper till att vara funktionärer den 31 maj. Så boka in datumet redan nu.

Även i år har klubben 2 lag anmälda till Div III i hoppning i Ponnyallsvenskan som inleds i april.Planeringen inför detta är i full gång. Träningar kommer att ordnas så snart underlaget tillåter. Träningarna är främst för de ekipage som ska delta i vårens allsvenska, men i mån av plats även för dig som bara vill träna lite extra inom hoppning. Mer info om Ponnyallsvenskan kommer under mars till alla som anmält intresse.

Vi ser fram emot en skoj vår tillsammans! Håll utskick efter mer information under terminens gång. Vi siktar bland annat även på att kunna ordna en gemensam ”fixardag” inför vårens tävlingar där vi tillsammans städar bort vintern! Då hälsas självklart alla medlemmar som vill varmt välkomna att delta.

Vi ses i stallet!

 

Skribent: Torbjörn Jansson
Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Täby Galopps PK. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

Ländia Cocosbollar

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Torbjörn Jansson, Jarlavägen 7
18643 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info