Hoppa till sidans innehåll

Hösten

10 SEP 2018 20:00
  • Skapad: 10 SEP 2018 20:00

Nu är höstterminen igång. Varmt välkommen tillbaka efter en fantastisk sommar.

Terminen har börjat i härlig anda med många fina resultat och placeringar från klubbens ryttare på tävlingsbanorna. Kul att se! Det är alltid lika spännande att följa klubbens alla ekipage. Vi har precis som tidigare fin representation inom dressyr, hoppning, fälttävlan, och på galoppbanorna. 

Den 16 september är det dags för vårt Klubbmästerskap i Hoppning.  Var med och hoppa, kom och heja, eller hjälp till som funktionär. Mer information finner ni på hemsidan och på anslagstavlan i stallet. Sista anmälningsdag är 11 september. För att denna dag ska fungera så smidigt som möjligt önskar vi som vanligt att föräldrar deltar som funktionärer när ens barn är med och tävlar.

Den 21 oktober ser vi fram emot vår WE tävling (Working Equitation) för alla medlemmar. Det här är tävling där verkligen alla kan delta. Stora som små, ponny eller stor häst; alla tävlar i samma klass. Olika hinder ska ridas, allt ifrån gångbro, ringa på klockan, rida runt tunnor, flytta hink, stöta ner boll med ”lans”, rida slalom och vanliga hinder som ska hoppas. Lite extra hjälp ges till våra yngsta ryttare. Anmälan och info sätts upp i stallet och på hemsidan under början av oktober.

Under hösten har vi 1 lag som deltar i Ponnyallsvenskan Division II i hoppning. Parallellt med detta anordnar klubben träningar med Maria Blumenthal igen. Första gången blir den 14 september. Läs mer på vår hemsida lrrk.se. Träningarna är främst för de ekipage som ska tävlar, men i mån av plats även för dig som fodervärd eller har egen häst som vill träna för Maria. Kolla med Maud eller Ulrika att detta är OK innan du intresseanmäler dig.

Vår USEK (ungdomssektionen) ordnar kul aktiviteter för klubbens alla barn och ungdomar.  Håll utskick efter inbjudningar som sätts upp i stallet.

Vi ser fram emot en härlig termin tillsammans i stallet!


Epost: Adressen Gömd

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Täby Galopps PK. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

Ländia Cocosbollar

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Torbjörn Jansson, Jarlavägen 7
18643 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman (mail till ridskolan:This is a mailto link), Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info