Hoppa till sidans innehåll

PuL


Täby Galopps Ponny Klubb (TGPK)

 

Enligt PuL måste vi be alla som vill vara medlemmarna i TGPK om att samtycka till att vi behandlar de uppgifter ni lämnar. De personuppgifter som ni lämnar kommer att behandlas med datorteknik av föreningen, av den som är ansvarig för behandlingen.

 

Uppgifterna kommer att behandlas inom ramen för det ändamål som föreningen har som idrottsförening inom ridning och annan aktiviteter i samband med ridning och hästhållning. Det innebär att lämnade uppgifter avseende namn, adress, telefonnummer, e-postadress, födelsedatum, idrott och i förekommande fall föreningsfunktionär kommer att registreras och helt eller delvis finnas utlagda på föreningens hemsida, www.tabygaloppsponnyklubb.se . Uppgifterna kan även komma att skickas till externa idrottsorganisationer inom ramen för TGPKs Idrottsförenings verksamhet.

 

Du har rätt att få ta del av de personuppgifter som vi registrerat om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Uppgifterna raderas när medlemskapet upphör eller på anmodan från den registrerade.

 

För samtycke till att TGPKs idrottsförening behandlar personuppgifter om mig enligt ovan ber vi er skriva under listorna som finns på anslagstavlan i stora stallet.

 

Stort tack för er hjälp och förståelse

 

 

 

Styrelsen genom Yvonne Thomson

Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:06
Skribent: Åsa Källbäck

Medlemmar och anhöriga! Välj oss nästa gång du spelar på Svenska Spel! Då är vi med och delar på 50 miljoner kronor! Lägg till Täby Galopps PK. Klicka på loggan ovan. Kolla av om det är fler i familjen som har spelkort. Man kan välja tre favorit klubbar så det går bra att stödja både oss, fotbollen och ishockeyn. Tack för ditt Stöd!

 

Ländia Cocosbollar

 

Antal besökare på sidan sen 2011-04-11:

 

räknare

Postadress:
Lilla Rörby Ryttarklubb - Ridsport
c/o Torbjörn Jansson, Jarlavägen 7
18643 Vallentuna

Besöksadress:
c/o Maud Hedman, Albyvägen 18
18691 Vallentuna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info